Kopi Mahkota Dewa
Kopi Pra Campuran Mahkota Dewa

14 Dalam 1 - Baik Punyaaaa!!!

Kopi Mahkota Dewa diadun dengan biji kopi Arabica Mendahling (jenis biji kopi terbaik) dan ekstrak Mahkota Dewa dan herba pilihan yang terbaik dan berkhasiat. Kopi Mahkota Dewa berbeza dengan kopi-kopi lain di pasaran kerana ia diadun dengan buah Mahkota Dewa (phaleria macrocarpa).
Dapatkan produk kesihatan TERBAIK di Kedai SihatSelalu <-- Klik!


BUAH MAHKOTA DEWA

Pokok Mahkota Dewa (Phaleria Macrocarpa) berasal dari hutan belantara di Papua New Guinea. Jika tanahnya subur, ketinggiannya boleh mencapai hingga 5 meter. Buahnya berwarna merah menyala seperti epal dan boleh berbuah sepanjang tahun jika tidak diganggu oleh pencemaran aktiviti manusia.
Sudah berkurun khasiat
Mahkota Dewa menjadi rahsia istana Kesultanan Kepulauan Jawa. Sejak diketahui umum, Mahkota Dewa kini digunakan secara meluas dalam perubatan alternatif untuk pelbagai penyakit di Indonesia, termasuklah kanser, masalah buah pinggang, darah tinggi, strok, kencing manis, kolesterol tinggi dan sebagainya.

Di Jawa Tengah dan Yogyakarta, tanaman ini dipanggil dengan beberapa nama terkenal Makuto Dewo, Makuto Dewo, atau Makuto Ratu. Orang Banten menyebutnya RAJA UBAT, kerana khasiatnya boleh menyembuhkan berbagai penyakit. Sementara, orang-orang dari etnik Cina menamainya PAU yang ertinya UBAT PUSAKA.

Nak tahu maklumat lebih lanjut? Google sajalah Khasiat Mahkota Dewa!
14 DALAM 1? BETUL KE?!

Ya betul! Ada 13 lagi ramuan yang sebahagian besarnya adalah HERBA PILIHAN yang baik untuk kesihatan!

(1) Ekstrak Herba Mahkota Dewa (2) Lempoyang (3) Temu Lawak (4) Goji (5) Jerangau (6) Kayu Manis (7) Kayu Manis (8) Halia (9) Buah Pala (10) Kulit Manggis (10) Mengkudu (11) Ginseng (12) Krimer bukan tenusu (13) Kopi Arabica Mendahling (14) Gula.


LAZAT, BERTENAGA, BERKHASIAT DAN KESEGARAN MAKSIMA!!SIJIL PENGIKTIRAFAN

KOPI Mahkota Dewa sebagai minuman supplementary telah diuji dan mempunyai Sijil CHEMLAB dan CEPP, selamat untuk di guna sebagai minuman harian.

Sijil CEPP : CEPP/L309/08/047 (http://www.cepp.utm.my)

Sijil Analysis CHEMLAB : JB/FP/0196B/08


HARGA

Hanya RM25 sahaja!

Sekotak mengandungi 20 paket x 30 g.

Harga pasaran (pada kotak) ialah RM28. Diskaun istimewa untuk anda!!

Dapatkan sekarang di
Kedai Maya SihatSelalu!!

Tidak dibenarkan meniru (copy paste) ayat-ayat penerangan di atas. Ia adalah hasil karangan dan olahan kami sendiri.


Jom bincang artikel di atas...testing
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi Info Semasa di FB SihatSelalu