This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

Detox Foot Patch - Koyok Kaki Buang Toksin



Anda pernah bersauna/bertangas? Apabila anda bersauna/bertangas, secara paksa, anda akan mengeluarkan peluh. Sauna adalah satu cara mengeluarkan peluh bagi orang yang malas bersenam. Tapi kena la keluarkan duit, cari masa yang free untuk pergi spa untuk bersauna/bertangas.



OK, sekarang soalan kuiz untuk anda - kenapa kita perlu keluarkan peluh? Jawapannya ialah ...


untuk mengeluarkan TOKSIN!!



Dapatkan produk kesihatan TERBAIK di Kedai SihatSelalu <-- Klik!


Toksin ini sebenarnya ialah bahan beracun dalam badan, yang terkumpul daripada pelbagai sumber, contohnya makanan (seperti semburan racun pada sayur-sayuran, suntikan pada ayam, klorin dalam air paip), pencemaran udara (asap kenderaan, asap rokok) dan sebagainya. Cara semulajadi yang terbaik untuk mengeluarkan toksin ialah dengan mengeluarkan peluh, sama ada dengan cara bersenam atau bersauna.





Masalah kesihatan biasa yang dikaitkan dengan pengumpulan toksin dalam badan termasuklah :

wwwwwwSering keletihan 
 Daya tumpuan dan daya ingatan yang lemah 
 Sembelit atau cirit-birit yang kerap 
 Masalah-masalah kulit : jerawat, akne, ekzema, psoriasis, kulit yang pudar dan tidak bermaya 
 Kuku dan rambut yang rapuh 
 Badan dan nafas berbau 
 Sering sakit kepala 
 Sakit leher, sendi dan otot 
 Peredaran darah yang lemah - tangan atau kaki sejuk 
 Kitaran haid tidak teratur/putus-putus 
 Masalah penghadaman, senak dan loya 
 Peningkatan tekanan darah 
 Kurang tenaga syahwat 


Tapi bagaimana kalau takde masa/malas nak bersenam/bersauna/bertangas?

Ada satu penyelesaian alternatif bagi masalah di atas. Bukan saja fungsinya sama (mengeluarkan peluh = toksin), malah memberikan kesan ekstra. Caranya ialah dengan menggunakan

DETOX FOOT PATCH!!

Toksin dan bahan-bahan beracun yang lain akan keluar bersama peluh pada kaki, dan bertindak balas dengan bahan dalam detox foot patch memberikan warna hitam.






APA YANG BERLAKU?

Fungsi sebenar detox foot patch ini adalah untuk mengeluarkan peluh di tapak kaki, yang mana tapak kaki mempunyai banyak point-point yang berkaitan dengan organ badan. Bahan-bahan dalam detox foot patch berfungsi memanaskan kaki dan seterusnya menyerap peluh (bersama toksin) yang keluar. Kaedah seperti ini adalah lebih selamat berbanding mengambil ubat-ubatan kerana ia digunakan di bahagian luar badan sahaja.


APA ADA DALAM FOOT DETOX PATCH?

Selepas 26 tahun penyelidikan, satu formulasi ramuan campuran cuka buluh, cuka kayu dari pokok oak, beech, sakura dan bahan-bahan semula jadi yg lain didapati mempunyai keupayaan daya meresap toksin melalui kulit. Ramuan ini berupaya utk melakukan proses nyahtoksin (detoxin).



Kandungan utama :

Cuka buluh (bamboo vinegar)
Bahan ekstrak didapati daripada kondensasi Arrow Bamboo (Pseudosasa Japonica) yang dipanaskan hingga 250°C dan menjalani pemeringkatan 5 kali serta diperam selama 6 bulan. Membantu dalam pelepasan bahan toksin dari sistem badan dengan berkesan.

Cuka kayu (oak vinegar)
Bahan ekstrak didapati daripada kondensasi kayu Ubame Oak yang dipanaskan hingga 250°C dan menjalani pemeringkatan 5 kali serta diperam selama 6 bulan. Membantu proses penyerapan bahan toksin badan melalui kulit dengan berkesan.

Chitosan
Ekstrak cengkerang 'crab shrimps' yang merupakan bahan perangkap toksin, gris, logam berat, lemak dan minyak. Mengikat kolestrol LDL (rendah) dan HDL (tinggi) sehingga 10% dan baik bagi mengurangkan berat badan.

Tourmaline
Sejenis galian atau permata yang dapat menjana negatif ion dan cahaya infra merah jarak jauh yang merangsangkan titik refleks pada tapak kaki, seterusnya memberikan kesan yang sama seperti urutan refleksologi.

Cornstarch
Medium pengikat dan pemegang bahan-bahan aktif dan memanjangkan tempoh hayat dan kesan aktif tindak balas produk.


KESAN EKSTRA - REFLEKSOLOGI!!

Tahu kan apa itu refleksologi? Kebanyakan titik akupuntur manusia terkumpul di tapak kaki (juga di tapak tangan). Cuka buluh yang terdapat dalam foot detox patch bertujuan untuk merangsang titik-titik akupuntur badan dalam proses menyahtoksin dan membuang lebihan lembapan badan seperti yang diamalkan dalam perubatan tradisi Asia seperti bekam dan urut tapak kaki. Tourmaline pula boleh merangsang titik-titik refleks. Oleh kerana foot detox patch diletakkan pada tapak kaki, anda boleh

target anggota badan mana yang anda ingin buang toksin!!



Letak pada bahagian ATAS tapak kaki jika anda ingin target bahagian bahu dan paru-paru; bahagian TENGAH tapak kaki untuk organ perut, pankreas, hati dan buah pinggang; dan bahagian BAWAH tapak kaki untuk organ usus (sistem perkumuhan).


MEMPERKENALKAN DETOX FOOT PATCH JUN GONG DARI KOREA

Detox foot patch yang dijual adalah jenama Jun Gong dari Korea Selatan, antara pengeluar detox foot patch terkemuka yang terjual di seluruh dunia. Terdapat 10 keping (5 pasang) dalam 1 kotak.



Untuk dijual dengan harga yang lebih murah, detox foot patch ini tidak dijual dalam bentuk kotak, tapi dalam bentuk loose pack secara pukal, kemudian dibungkus sendiri dalam plastik. Satu plastik mempunyai 2 keping (1 pasang).

Ada 2 jenis detox foot patch yang dijual, iaitu :

(i) Detox foot patch biasa - untuk detoks sahaja (warna putih)



(ii) Slimming gold detox foot patch - untuk detoks dan slimming (warna gold)




Walaupun harga slimming gold detox foot patch ini sepatutnya lebih mahal daripada yang biasa, tapi ia dijual dengan HARGA YANG SAMA dengan yang biasa!!


CARA PAKAI



Kalau risau pelekat tercabut (terlalu 'aktif' waktu tidur), boleh pakai stokin.

Gunakan secara berterusan (5 hari pakai, 2 hari berhenti, dan seterusnya). Jadikan amalan setiap bulan untuk kesihatan berpanjangan.


HARGA SANGAT MAMPU MILIK!

RM1 sekeping
minimum belian 20 keping


Dapatkan sekarang di
Kedai Maya SihatSelalu!!






Tidak dibenarkan meniru (copy paste) ayat-ayat penerangan di atas. Ia adalah hasil karangan dan olahan kami sendiri.








Jom bincang artikel di atas...



testing

Madu Lebah Tualang Tayyibah


Katakan anda sedang mencari satu supplement kesihatan yang terbaik untuk anda dan keluarga, dan anda mempunyai 3 pilihan di bawah :

ww



Seorang PENIAGA MLM (multi-level marketing mengesyorkan kepada anda satu produk kesihatan yang tiada tandingannya di dunia, mempunyai kandungan XXX tertinggi, dipatenkan di 100 negara dan mempunyai puluhan testimoni. 
 





Seorang DOKTOR PAKAR terulung di Malaysia mengesyorkan agar anda mengamalkan satu jenis pil sebagai supplement tambahan, dengan penerangan beliau yang cukup ilmiah dan meyakinkan. Tiada siapa yang meragui sebarang maklumat daripada beliau, maklumlah, selalu keluar tv dan banyak rencana beliau disiarkan di suratkhabar dan majalah! 
 




Pencipta anda sendiri, iaitu ALLAH S.W.T mengesyorkan kepada anda satu minuman kesihatan semulajadi, yang dihasilkan oleh makhluk yang menerima arahan direct daripadaNYA supaya menghasilkannya untuk kita. DIA sudah tentu lebih mengetahui apa yang diperlukan oleh badan kita, memandangkan DIA yang mencipta kita. 




Dapatkan produk kesihatan TERBAIK di Kedai SihatSelalu <-- Klik!


Yang mana satu pilihan anda?

Jika anda pilih yang pertama atau yang kedua, teruskan dengan pilihan anda, tiada siapa boleh menghalang. Tapi kalau pilihan anda adalah yang ketiga, soalan seterusnya ialah,

KENAPA ANDA TAK MAKAN MADU?!!

Tak payahlah nak makan bermacam-macam jenis pil (tak kiralah vitamin ke, kalsium ke, DHA ke, COQ10 ke), minuman kesihatan (anti-oksidan ke, memberi tenaga segera ke) atau apa-apalah. Selepas satu produk keluar, akan keluar lagi produk yang kononnya lebih baik. Semua tu adalah sampingan. Utamakan dulu apa yang Pencipta kita sendiri rekomen!



Malah satu surah sendiri khusus dinamakan dengan sempena nama LEBAH!!

Surah An-Nahl (Lebah) ayat 68-69
"Dan Tuhanmu mewahyukan kepada lebah : 'Buatlah sarang-sarang di bukit-bukit, di pohon-pohon dan di tempat-tempat yang di buat oleh manusia, kemudian makanlah dari tiap-tiap (macam) buah-buahan dan tempuhlah jalan Tuhanmu yang telah dimudahkan (bagimu)'. Dari perut lebah itu keluar minuman (madu) yang bermacam-macam warnanya, di dalamnya terdapat PENAWAR yang menyembuhkan manusia. Sesungguhnya pada yang demikian terdapat tanda-tanda bagi orang yang memikirkan."



Nak tahu maklumat tentang khasiat madu? Google sajalah Khasiat Madu dan Benefits of Honey. Ada beribu-ribu laman web yang menceritakan kebaikan madu. Ciptaan Yang Maha Sempurna semestinyalah yang terbaik!!


NAK PILIH MADU YANG BAGAIMANA?

Ada banyak produk madu di pasaran, jadi susah nak pilih yang mana satu. Secara mudahnya, sebagai panduan, kalau nak beli madu yang terbaik, pilih :

ww(1)madu yang asli (semestinya!), bukan yang tiruan 
 (2)

madu yang dihasilkan oleh lebah liar, bukan ternak (ada sebabnya di bawah) 
 (3)



madu yang tak bercampur dengan bahan-bahan lain, seperti gamat, tongkat ali dsb (ini pendapat kami - madu itu sendiri sudah cukup segala-galanya, tak perlu tambah benda lain lagi, tak tau apa pula tindakbalas yang berlaku) 
 (4)



madu yang terus dibotolkan dari sarang lebah (selepas ditapis), tak diproses di kilang (ada bahan dimasukkan untuk tujuan tertentu) atau dipekatkan (tidak sesuai untuk pesakit kencing manis kerana kandungan gula agak tinggi) 

Mana nak cari madu seperti di atas? Untuk memudahkan anda, kami perkenalkan untuk anda....


Madu Lebah Tualang
MADU TAYYIBAH


Madu Tayyibah merupakan MADU ASLI HUTAN TUALANG SEGAR yang diberi gred tualang asli. Keistimewaan dan khasiatnya sangat tinggi kerana nektarnya terdiri dari pelbagai jenis bunga hutan alam nusantara (poliflora) sehingga komposisi gizi, rasa, warna dan aromanya lebih kompleks dan unggul dibanding madu yang berasal dari lebah ternak yang bersumber dari satu jenis bunga tertentu sahaja. Madu Tayyibah merupakan madu yang yang dikategorikan sebagai Royal Black Honey.



Daripada 5 siri produk Madu Tayyibah, 4 daripadanya ialah 'fresh/unprocess honey' yang mana madu dari hutan terus disaring (dengan penelitian kualiti yang maksimum) dan dibotolkan.

Yang Terbaik Terus Dari Hutan Sumatera
(bukan dari ladang ye!)




Kita dengar apa tokey cakap...



Berani betul mereka panjat ye.... tak takut kena sengat ke...





Untuk maklumat lebih lanjut, sila layari laman web rasmi Madu Tayyibah - madu.com.my. Baca juga blog pemilik Madu Tayyibah - blogmadu2u.


Kenapa Madu Lebah Tualang Asli Lebih Baik

ww



Fakta kajian makmal UPM sekitar 1995 yang dipaparkan dalam surat khabar berbahasa Malaysia menyatakan bahawa khasiat madu tualang adalah 5 kali ganda dari madu ternak dan 2 kali ganda daripada madu hutan pinggir kampung 
 





Madu yang diproses adalah madu mati - ia telah melalui proses sejatan untuk membuang sebahagian air. Ini akan menyebabkan keaslian khasiatnya berkurangan dan ia tidak akan bertukar warna walaupun disimpan lama. Madu tualang asli yang dijual secara mentah kaya dengan khasiat yang asli dan sentiasa hidup - akan bertambah gelap jika disimpan lama 
 




Madu tualang asli adalah penuh dengan debunga (pollen) yang kaya khasiat dan nektar dari ribuan bunga yang telah dicerna oleh lebah. Oleh itu Madu Tayyibah tidak lutsinar (sebagaimana produk madu yang diproses di kilang atau madu ternak) kerana debunga terapung dalam madu 
 







Produk madu ternak tidak mempunyai debunga yang banyak kerana apabila madu ternak pulang ke kotak, ia akan melalui lubang yang sengaja disempitkan bagi membolehkan debunga di kaki lebah tertanggal. Debunga ini kemudiannya dikumpulkan dan dijual sebagai produk bee pollen. Oleh kerana itu, madu ternak tidak mempunyai kandungan debunga yang tinggi berbanding madu tualang asli dari hutan. Contoh perangkap debunga (pollen) boleh anda lihat seperti di bawah




Dapatkan Madu Tayyibah Sekarang!

Produk Madu Tayyibah yang dijual ialah 'unprocess honey (fresh honey) 350g dalam bekas plastik 'squeeze high density'. Oleh kerana ia bekas plastik, tiada kerisauan jika ia dipegang oleh kanak-kanak. Boleh diletakkan dalam beg/mudah dibawa ke mana-mana/sesuai untuk diposkan kerana ia tidak akan pecah (berbanding kaca). Bekas ini juga boleh diguna semula (isikan dengan kicap, sos, mayonis dsb).



HARGA

Hanya RM30 sahaja!

Dapatkan sekarang di
Kedai Maya SihatSelalu!!







Tidak dibenarkan meniru (copy paste) ayat-ayat penerangan di atas. Ia adalah hasil karangan dan olahan kami sendiri.








Jom bincang artikel di atas...



testing
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi Info Semasa di FB SihatSelalu